Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Ένα ευχαριστώ και μία υπόσχεση..


Η αλήθεια είναι ότι νιώθω την ανάγκη να πώ 2-3 πραγματάκια τις τελευταίες μέρες.. Πρώτον, όταν ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το blog το έκανα για καθαρά προσωπικά λόγους,δεν είχα διάθεση καν να το κοινοποιήσω σε φίλους και γνωστούς.Γι αυτό και έγραφα ανά -όχι τόσο- συχνά χρονικά διαστήματα.Άλλοτε λόγω διαβάσματος,άλλοτε γία ένα σωρό άλλους λόγους (που δεν έχουν σημασία) δεν έκανα ανάρτηση νέων κειμένων για αρκετές μέρες.

Το τελευταίο διάστημα όμως παρατηρώ ότι υπάρχει μία ανταπόκριση από ορισμένα άτομα τα οποία επίσκεπτονται το Music Insider, αφήνουν σχόλια, υπάρχει μία γενικότερη κινητικότητα.Η οποία όμως δεν εναρμονίζεται πλήρως με τη δική μου, όσον αφορά την ταχύτητα και τη συχνότητα των κειμένων μου.Οπότε με το κλείσιμο της ανάρτησης αυτής,θα ήθελα να σας εκφράσω την μεγάλη μου χαρά που διαπιστώνω ότι το blog έχει αρχίσει να αποκτάει δειλά -δειλά κάποιους αναγνώστες και να γίνεται ενδεχομένως αφορμή για σχόλια και σκέψεις.

Δεν υπάρχει πιό ωραίο συναίσθημα από αυτό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όσους παρακολουθούν και επισκέπτονται το Music Insider αλλά και μία υπόσχεση ταυτόχρονα..Θα το "τρέξω" παραπάνω το όλο πράγμα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας (που λένε και στα δελτία ειδήσεων) για την επόμενη ανάρτηση, το επόμενο κείμενο, σχόλιο, άρθρο. Ευχάριστα και καλοδεχούμενα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σας.See you soon..

1 σχόλιο: